Little Stars for Little Wars - interesantna Flash strategija

Little Stars for Little Wars je besplatna, simpatična, zarazna i krajnje jednostavna strategija. U pitanju je Flash video igra, koju je kreirao Maxim Karpenko. Krajnji cilj igre je totalna dominacija nad svim neprijateljskim ili neutralnim zvezdanim sistemima, koji su predstavljeni u vidu raličitih mapa kroz ukupno 31 nivo...

Svaka zvezda (u obliku sfere) obeležena je sa po dva broja. Prvi predstavlja broj jedinica (brodova), a drugi je broj novih, generisanih brodova u sekundi. Jednim klikom miša, prvo na vašu, a potom na neprijateljsku ili neutralnu zvezdu, izvršava se slanje jedinica (brodova) u napad. Zadržavanjem klika na vašu zvezdu i povlačenjem ka neprijateljskoj ili neutralnoj, izvršava se automatski prenos jedinica. Ovu poslednju radnju poništavate jednostavnim, ponovnim klikom na vašu zvezdu sa koje se prenos jedinica odvija. Veći broj jedinica zauzima sferu. 


Brzinu animacije tokom igre moguće je birati po želji, a prenos jedinica se može podesiti na 30, 50, 80 ili 100%. Sve ovo je lepo objašnjeno u uvodnom delu (start levelu), gde se upoznajete sa osnovnim komandama i mogućnostima. 

Little Stars for Little Wars igra doživela je izvesne prepravke i ispravke, te je tako dostupna u tri verzije. Prva najstarija sa 27 nivoa bez mogućnosti podešavanja procenta jedinica koje šaljete u napad, zatim druga verzija sa 31 nivoom i mogućnošću podešavanja procenta jedinica i za sada treća finalna koju možete testirati na zvaničnoj stranici autora, gde ćete naći i editor za kreiranje novih mapa (pogledajte veze na kraju teksta).

Ako vas je kojim slučajem naslov Little Stars for Little Wars podsetio na igru za Android OS Little Wars 2, upravu ste. Autor je isti. Osim demo verzije (za Android) gde se možete okušati u svega 9 nivoa, uz novčanu nadoknadu od 1.99$ možete downloadovati celu verziju ove igre, na stranici GooglePlay/Little stars for little wars 2.

Eksterne veze:


0 Comments »

Leave a comment






Mobile View
Template modified for blog modd4fun by modd4fun*
Powered by Blogger Skins
Theme: TheBuckmaker | Free Wordpress Templates